HEALTH IS OUR MISSION, SAFETY IS OUR VISION

Aan het woord: André Feteris

Andre Feteris, in dienst sinds 1 oktober 2010

Functie

Middelbaar Veiligheidskundige, Adviseur/opleider/detachering.

Expertise

Training en opleiding, waaronder: Basisveiligheid VCA, VOL-VCA, Werken aan de Weg, Veiligheidsobservatie, Detachering in de petrochemie waaronder: Nieuwbouw Projecten, Inzetbaar voor offshore projecten.

Referentieprojecten

Als Projectveiligheidskundige: Turn a round Veiligheidskundige bij Air Liquide Lokatie Rozenburg en Pernis (Pergen), Xervon bij ExxonMobil Rotterdam, Nieuwbouw bij E-on Maasvlakte, Nieuwbouw bij Electrobel Maasvlakte.

Wat spreekt mij aan in mijn werk?

Het is best een uitdaging om alle vakdisciplines veilig hun werkzaamheden in de plant of op de bouwplaats te laten doen. De opdrachtgever neemt daar in de leiding om de werkzaamheden in goede banen leiden, daarbij kan een Veiligheidskundige zijn diensten verlenen. Door introductie en training te geven en goed toezicht te houden op de werkzaamheden, waar een goede werkprestatie verwacht wordt om veilig te kunnen werken en gezond naar huis te gaan als de dienst is afgelopen.

Waarom spreekt werken bij Arbode mij zo aan?

Dat ik deel uitmaak van een organisatie waar veel kennis en kunde aanwezig is en dat kunnen gebruiken als dat nodig is bij mijn werkzaamheden. De verscheidenheid en afwisseling van werkplek in de verschillende organisaties, maakt dat het werk voor mij elke dag als een goede dag. Dit gekoppeld aan de persoonlijke aandacht voor elke medewerker én klant creëert voor mij een prettig werkklimaat.

contact_small.png