HEALTH IS OUR MISSION, SAFETY IS OUR VISION

Advisering & Detachering

A. Hak
Ondersteuning diverse projecten op de Maasvlakte door middel van steigerinspecteurs en veiligheidskundigen.
AIR-LIQUIDE
Ondersteuning van veiligheidskundigen, brand- en mangatwachten tijdens diverse turn- arounds en projecten bij o.a. Electrabel, EON en Exxon Mobil en op de locaties in Rozenburg, Terneuzen en Bergen op Zoom.
altrad
ALTRAD – BALLIAUW
Inzet veiligheidskundigen, steigerinspecteurs en toezichthouders steigerbouw op diverse locaties zoals bij Essent in Geertruidenberg, Heerema in Vlissingen, NUON Magnum en RWE in de Eemshaven.
BABCOCK
Ondersteuning van een safety specialist en verschillende steigerinspecteurs op de Maasvlakte tijdens het MPP3 project.
BOSKALIS
Inzet safety specialist tijdens de aanleg van stroomkabels tussen de eilanden Java en Bali in Indonesië, ondersteuning van een veiligheidskundige tijdens het PUMA-project op de Maasvlakte en HSE support bij offshore-projecten.
BOUWRADIUS
Detacheren van veiligheidskundigen, advisering op het gebied van RI&E en VCA** en het verzorgen van opleidingen zoals B-VCA en VOL-VCA in verschillende talen, Werken met de Hoogwerker, Hijsbegeleider, NEN-3140 Keuren van Arbeidsmiddelen en Veilig Verplaatsen van Lasten.
DOW TERNEUZEN
Veiligheidskundige ondersteuning in Terneuzen en de ontwikkeling en uitvoering van reflextrainingen.
EON BENELUX
Inzet van een HSE coördinator, Safety Supervisor en preventiemedewerker bij diverse projecten. Daarnaast de uitvoering van veiligheidsobservatietrainingen.
ESSENT
Detacheren van verschillende Hoger Veiligheidskundigen en Middelbaar Veiligheidskundigen op diverse locaties in Nederland, verzorgen van diverse trainingen zoals Gasmeetbevoegde en Veiligheidsobservatie en de uitvoeren van een RI&E.
FOSTER WHEELER
Veiligheidskundige ondersteuning bij een project in Stade, Duitsland.
HEITKAMP
Inzet van een Hoger Veiligheidskundige bij het MPP project op de Maasvlakte. Veiligheidskundige ondersteuning bij een project in Stade, Duitsland.
HITACHI POWER EUROPE GmbH
Veiligheidskundige ondersteuning zoals HSE-managers, werkvergunningcoördinatoren en brandwachten op verschillende locaties zoals bij Electrabel op de Maasvlakte en bij het NUON-Magnum project in de Eemshaven. Tevens het verzorgen van de opleiding VCA-VOL.
BOSKALIS
Inzet van een V&G-coördinator tijdens de aanleg van het nieuwe stuk van de A4 ten westen van Steenbergen.
NEDTRAIN
Inzet van veiligheidskundigen bij het Onderhoudsbedrijf van NedTrain.
NEM BV
Detacheren van verschillende veiligheidskundigen op projecten zoals in de Eemshaven, te Rotterdam en in Noorwegen. Daarnaast de inzet van een Paramedic bij het NUON-Magnum project in de Eemshaven en het verzorgen van verschillende opleidingen zoals Verreiker.
REYM
Detacheren van een veiligheidskundige op locatie te Beverwijk en ondersteuning van cleaningswerkzaamheden. Veiligheidskundige ondersteuning tijdens benzeen-onderzoeken offshore.
SHELL
Veiligheidskundige ondersteuning, advisering en daarnaast het verzorgen van BHV- en EHBO-opleidingen.
SIEMENS
Inzet van verschillende veiligheidskundigen te Stade, Duitsland, detacheren een Safety Advisor bij het CCGT project te Diemen, het verzorgen van Gasmeetcursussen en de levering van gasdetectieapparatuur.
WOONCONCEPT
Veiligheidskundige ondersteuning en de organisatie van diverse trainingen zoals VCA-VOL, Toezichthouder Steigerbouw en -Inspectie en de training Basis Life Support en het gebruik van de AED.
XERVON
Detacheren van verschillende veiligheidskundigen en steigerinspecteurs op diverse projecten zoals bij Exxon Mobil in de Botlek en bij Electrabel en Q8 op de Maasvlakte.
contact_small.png