HEALTH IS OUR MISSION, SAFETY IS OUR VISION

Aan het woord: Toon Westerburger

Toon Westerburger, 58 jaar. In dienst sinds 1 april 1997

Functie

Middelbaar Veiligheidskundige, Sr. Adviseur/opleider

Expertise

(Materieel)trainingen en opleidingen, waaronder: Basisveiligheid VCA, VOL-VCA en VIL, Bouwveiligheid, Veilig werken op hoogte, Veilig werken met de heftruck, reachtruck, verreiker, Veilig werken met de hoogwerker, Veilig werken met autolaadkraan, Veilig werken met bovenloop-/portaalkraan, Keuren arbeidsmiddelen klasse 0 en 1, Module “RI&E” van opleiding tot Middelbaar Veiligheidskundige, Opstellingskeuring en gebruik van bouwliften, Toezichthouder steigerbouw en steigergebruik en Veiligheidsobservatie.

Referentieprojecten

Grond-, Weg- en Waterbouw, Woning- en utiliteitsbouw, Industrie, Wegtransport.

Wat spreekt mij aan in mijn werk?

Of het nu advisering of kennisoverdracht betreft, het maakt mij niet uit. De verschillen bij de mens in intelligentie, voorkennis en sociaal-emotioneel gedrag zijn voor mij altijd een uitdaging om elk individu weer dié kennis/vaardigheid bij te brengen waar hij/zij op het gebied van VGM weer mee verder kan.

Waarom spreekt werken bij Arbode mij zo aan?

Dat ik alweer 16 jaar deel uitmaak van de organisatie zegt eigenlijk al genoeg. De afwisseling in het werk, voortkomende uit de grote verscheidenheid aan “produkten”, maakt elke dag anders. Dit gekoppeld aan de persoonlijke aandacht voor elke medewerker én klant creëert voor mij juist een prettig werkklimaat.

contact_small.png