HEALTH IS OUR MISSION, SAFETY IS OUR VISION

Aan het woord: Werner Slinger

Werner Slinger, in dienst sinds 1 februari 2008

Functie

Middelbaar Veiligheids Kundige, Adviseur/Opleider.

Expertise

VCA-Opleidingen, VCA, VCU, ISO 9001, RI&E’s, Werkplekinspecties, Stralingsdeskundige 5B, Vluchtplattegronden, Projectveiligheid Bouw & GWW, auditor, gasmeetbevoegde.

Referentieprojecten

Bouwradius Training & Advies, Projectveiligheid A4 Steenbergen, RI&E voor nieuwe afvalverbrandingscentrale SITA, sloopbegeleiding afvalverbrandingscentrale SITA, RI&E’s voor scholen/fabrieken/(bouw) bedrijven, VCA, VCU & ISO 9001 kwaliteits- en managementsystemen bij diverse bedrijven, deze website.

Wat spreekt mij aan in mijn werk?

De diversiteit van het werk is bijzonder prettig. De ene dag sta ik voor de klas om een veiligheidstraining te geven, de volgende dag loop ik door een bandenfabriek om een RI&E uit te voeren. De dag daarna zit ik rond de tafel met een projectteam wat verantwoordelijk is voor het veilig verwijderen van een ondersteuningsconstructie vanonder een aquaduct in
aanbouw. Geen dag is hetzelfde en je komt op veel verschillende plekken.

Waarom spreekt mij werken bij Arbode zo aan?

De hechte club collega’s. Stuk voor stuk zijn mijn collega’s onderlegd met basiskennis aangevuld met specialistische kennis. Dat maakt Arbode een super grote kennisbank. Het is fijn om een klant altijd naar tevredenheid te helpen door deze kennis over te kunnen brengen. Geen vraagstuk op het gebied van Veiligheid, Gezondheid, Welzijn, Milieu en Kwaliteit is ons te gek.

contact_small.png