HEALTH IS OUR MISSION, SAFETY IS OUR VISION

Aan het woord: Roel van Veenen

Roel van Veenen, in dienst sinds augustus 1998

Functie

Middelbaar Veiligheidskundige, Adviseur/Opleider

Expertise

Het verzorgen van opleidingen, VCA, VOL , werken op hoogte, veilig werken, aan wegen. Opzetten en implementeren van veiligheidsbeheerssystemen, conform VCA* / VCA** / Petrochemie / VCU, Uitvoeren van bouwplaatsinspecties t.a.v. VGM, Veiligheidskundige ondersteuning in de ruimste zin van het woord.

Referentieprojecten

Bij hierna genoemde organisaties heb ik klanten geadviseerd op veiligheidskundig gebied. Bouwradius Training & Advies, Plasticon, Woningstichting Weststellingwerf, Woningstichting Woonconcept, AEB energiebedrijf NAM, NUON en diverse bouwbedrijven uit het MKB.

Wat spreekt mij aan in mijn werk?

In mijn werk krijgt ik de kans me persoonlijk te ontwikkelen. Ook de mogelijkheid om zowel op adviesgebied alsmede opleidingen te kunnen werken spreekt mij aan.

Waarom spreekt werken bij Arbode mij zo aan?

Dat ik alweer 15 jaar deel uitmaak van de organisatie zegt eigenlijk al genoeg. De afwisseling in het werk, voortkomende uit de grote verscheidenheid aan “produkten”, maakt elke dag anders. Dit gekoppeld aan de persoonlijke aandacht voor elke medewerker én klant creëert voor mij juist een prettig werkklimaat. Ook de informele sfeer welke intern aanwezig is, spreekt mij aan. Arbode zoekt steeds naar vernieuwingen en heeft een professionele instelling.

contact_small.png